Kedves Ügyfelünk és az OMNIplus Hálózat Felhasználók!

Az OMNIplus ServiceCard Basic szolgáltatása már online is elérhető, amely számos előnyt biztosít a jövőben. Az OMNIplus ServiceCard Basic kártyát eddig az UNION TANK Eckstein GmbH & Co.KG (UTA), mint a szervizkártyák kibocsájtója és szerződéses partner adta ki az ügyfeleinek. Ezt a feladatot, a Mercedes ServiceCard GmbH & Co., mint a Daimler Truck AG leányvállalata közvetlenül fogja átvenni 2023. szeptember 1-jétől. Ennek köszönhetően az OMNIplus ServiceCard Basic szolgáltatás igénylését követően ügyfeleink hozzáférést kapnak az új, ingyenes internetes portálhoz, amely a SERVICE 24h és a hitelkeret megállapítás előfeltétele.

További információ igény esetén kérjünk forduljon bizalommal a Mercedes ServiceCard GmbH & Co. KG (MSC) ügyfélszolgálatához. Tel.: +49 6027 509-567 vagy e-mailben: information@mercedesservicecard.com

 

Az OMNIplus ServiceCard Basic már online! Élvezze az OMNIplus ServiceCard Basic tagság előnyeit!

Változás az OMNIplus ServiceCard Basic meglévő ügyfelei számára: a szerződő cég a jelenlegi UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA)-ról a Mercedes ServiceCard GmbH & Co. KG (MSC)-ra változik. Ehhez a módosításhoz azonban szerződésváltásra van szükség. Az UTA-tól postai úton egy felmondólevelet fog kapni a napokban. Annak érdekében, hogy az OMNIplus ServiceCard Basic használata zavartalanul folytatódhasson, és a Mercedes ServiceCard GmbH & Co. KG-val kötött új megállapodás hatályba léphessen, kérjük, igényeljen újra kártyát! A meglévő hitelkeret ezután átkerül az új ügyfélfiókjába.

 

 

Az OMNIplus ServiceCard Premium kártya nem változik!

 

Jelen változás az OMNIplus ServiceCard Prémium kártyákat nem érintik, azok változatlan feltételek mellett továbbra is felhasználhatók az UTA elfogadóhálózatában (üzemanyag, útdíj, járműszerviz) vagy az OMNIplus szervizpontokon. Az OMNIplus ServiceCard Premium kártyát a 706000 kibocsátószámról (első 6 számjegy) és a kártyán található UTA logóról ismerheti fel.

 

 

Bővebb információ német és angol nyelven:

Német: Change | Mercedes ServiceCard

Angol: Change | Mercedes ServiceCard