OMNIplus 24 órás szerviz

Jármű karbantartás: Mercedes és Setra.

A legfontosabb tények összefoglalása

  • egész Európában a nap 24 órájában elérhető
  • a helyszínen végzett szervíz, ha ez lehetséges
  • OMNIplus ServiceCard kártyával kell rendelkeznie

Még a legjobban tervezett utazás esetén is, egy apró hiba váratlanul kényszerpihetőt eredményez. A legrosszabb esetben ez történhet éjszaka vagy külföldön. Ilyen esetekben az OMNIplus 24h SERVICE szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető az Ön anyanyelvén gyors reagálásal az adott problémára. 

Ha gyors javítás a helyszínen vagy a legközelebbi műhelyben nem lehetséges, az OMNIplus 24h SZERVIZ valós alternatívát biztosít. Éjjel-nappal megbízhatóság – ez az a cél, amelyet az OMNIplus 24h SERVICE szolgáltatásunk a gyakorlatban is megvalósít. Szakértelmünk akkor áll az Ön rendelkezésére, amikor és ahol szüksége van rá.

A nap 24 órájában. Évente 365 nap.

Az eredeti alkatrészek beszerzésétől a fizetés feldolgozásáig – tapasztalt segélyszolgálati partnereink garantálják a technikai segítséget és az anyagi biztonságot is. Az OMNIplus 24h SERVICE szolgáltatásunk használatához minden buszhoz OMNIplus ServiceCard szükséges.

Annak érdekében, hogy mielőbb segítsünk Önnek, a következő információkra van szükségünk: Jármű adatok (rendszám és alvázszám), tulajdonos azonosítója, tünetek leírása, a meghibásodás helye. Ha további információra van szükségünk, az egyik OMNIplus 24h SERVICE kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szervizek egész Európában: itt.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

1117 Budapest,
Hunyadi János út 6.

info@omnibushu.com

Gyors üzentküldés

Adatkezelés

1 + 6 =